PRODUKTANMELDELSER

4.8
Vurderet til 4.8 ud af 5
4.8 ud af 5 stjerner (baseret på 6 anmeldelser)
Fantastisk83%Meget godt17%Godt0%Mindre godt0%Dårligt0%

Skriv en anmeldelse af produktet

Din anmeldelse vil blive udgivet af vores team så hurtigt som muligt.
Tak for din feedback 🙂

Læs produktanmeldelser

Hjernetåge og smerter

Rated 5 out of 5
28. april 2022

Jeg har været meget syg af stress og har udviklet lavt stofskifte. Et af de mange ubehagelige symptomer har været hjernetåge. En ubehagelig følelse af at sidde i en osteklokke og ikke kunne koncentrere sig om at sætte to tanker sammen. Max 2 min efter jeg tog NanoSoma første gang, forsvandt hjernetågen og har ikke været der siden. Jeg får medicin for stofskiftet, hvor en ubehagelig bivirkning er stærke smerter i muskler og led. Efter 1-2 dage med NanoSoma er smerterne stort set væk. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden.

Helena

NanoSoma mod tømmermænd

Rated 5 out of 5
16. april 2022

Jeg er en 17-årig pige, der ofte tager i byen og drikker alkohol, og som så mange andre døjede jeg med tømmermænd dagen efter.
På et tidspunkt hørte jeg, at NanoSoma skulle virke på tømmermænd, så jeg valgte at teste det.
Og NanoSoma har hjulpet mig med ikke at have tømmermænd og hovedpine dagen efter!!!
Det eneste, jeg gør, er at tage 5 sprøjt NanoSoma, inden jeg går i seng efter en bytur.

Anne Mette

Gluten

Rated 5 out of 5
12. april 2022

Jeg har i flere året været plaget af udslæt og blister ved indtag af gluten. Kan nu for første gang i mange år spise lidt gluten uden at få rødt udslæt på fingrene.
Har kun brugt NanoSoma spray i ca. 1,5 måned.

Inge Meineche

Hot spot på min hund

Rated 5 out of 5
12. april 2022

Min hund har flere gange døjet med det, der hedder hot spot, en betændelsetilstand i hendes hud, som kan give store sår p.g.a. voldsom kløe. Var på besøg ved min søster og svoger, hvor han spurgte, om han måtte prøve at sprøjte NanoSoma på såret. Indrømmet, jeg tænkte: Ja, ja, mon dog, men efter et par dage var det væk. Så tak for det, slap for ubehagelig tur ved dyrlægen for min hund og ingen penicillinkur eller en dyr regning. Helt sikkert ikke sidste gang, vi vil bruge det.

Jannie M. B. Bak

Efter de første sprøjt af NS gik der cirka en time før jeg begyndte at mærke, hvordan smerterne aftog.

Rated 5 out of 5
11. april 2022

Jeg prøvede for første gang NS i lørdags, hvor min mor havde en flaske i tasken og anbefalede mig at prøve det, fordi jeg havde slem hovedpine. Jeg har lidt af slemme kroniske hovedpiner i præcis 10 år i dag. I 2011 var jeg ude for en ulykke, der bl.a. gav et hovedtraume, med slemme senfølger. Jeg lider i dag af 4 forskellige hovedpineformer, og har snart prøvet alle former for alternative behandlinger og været igennem alle behandlingsplaner fra hovedpineklinikken – dog uden held. Efter at have prøvet så meget forskelligt for at slippe af med hovedpinerne, var det med manglende tro og håb på, at NS kunne hjælpe mig, når intet andet har kunne. MEN! Jeg kan i dag fortælle at jeg har været fri af hovedpine i snart 4 døgn! Jeg har aldrig haft en pause fra mine hovedpiner, hvilket har medført bl.a. søvnproblemer, men jeg har de sidste dage fået lov at føle trætheden med muligheden for faktisk at sove – og sove igennem. Efter de første sprøjt af NS gik der cirka en time før jeg begyndte at mærke, hvordan smerterne aftog. Siden har jeg taget NS hver morgen, og i går været nødsaget til at tage igen ved aftentid, da jeg kunne mærke migrænen komme snigende, men den fik aldrig lov at slå igennem!🙏🏽
Jeg forstår det ikke, men hvor er jeg glad og taknemlig for at være blevet introduceret for NS!

Dyveke

Great spray

Rated 4 out of 5
23. marts 2022

Jeg har prøvet NanoSoma til dårlig ånde og udslæt på mine ben. Jeg syntes det virker godt. Dog smagte det ikke for godt i starten… 🙂

Jens

Skriv din produktanmeldelse